subota 20 oktobar 2018
bsenfrdeitrusrsl

Sve o takmičenju "Djeca u saobraćaju 2018"

BANJALUKA - Planom obrazovnih i preventivnih aktivnosti Auto-moto saveza Republike Srpske i Kalendarom takmičenja RPZ za 2017/2018. školsku godinu predviđeno je provođenje saobraćajno-obrazovnog takmičenja učenika osnovne škole Republike Srpske "Djeca u saobraćaju".

Takmičenje će se provoditi u skladu sa Pravilnikom saobraćajno-obrazovnog takmičenja učenika osnovne škole Republike Srpske "Djeca u saobraćaju", koji se sa svim potrebnim obrascima može preuzeti na web stranici (AMS RS) - www.ams-rs.com.

Na saobraćajno-obrazovnom takmičenju "Djeca u saobraćaju 2018" učestvuju ekipe sastavljene od četiri učenika i to dva dječaka i dvije djevojčice, koji su rođeni 2006. 2007. ili 2008. godine (bilo kojeg datuma).

Školska takmičenja se trebaju održati u organizaciji osnovne škole na osnovu Kalendara takmičenja RPZ, do 31. marta 2018. godine.

Kvalifikaciona takmičenja održaće se 28. aprila 2018. godine, u 11 časova u organizaciji auto-moto društava, prema rasporedu datom u Prilogu.

Republičko takmičenje održaće se 30. i 31. maja 2018. godine, u Banji Vrućici, kod Teslića.

Prijave za kvalifikaciono takmičenje škole treba da dostave putem i-mejla ili pošte u roku od pet dana nakon završenog školskog takmičenja, a najkasnije do 05. aprila 2018. godine, na adresu Auto-moto društva, domaćina kvalifikacionog takmičenja ili ili Auto-moto društva sa kojim škole surađuju.

OVDJE MOŽETE PREUZETI PRAVILNIK I POTREBNE OBRASCE:

Granični prelaz Gradiška - izlaz iz RS

Granicni prelaz Gradiska

 

 Granični prelaz Gradiška - ulaz u RS

Granicni prelaz Gradiska

Djeca u saobraćaju