četvrtak 14 novembar 2019
bsenfrdeitrusl

Republička kampanja "NITI 1 BRZA VOŽNJA" počinje sutra na Trgu Krajine u Banjaluci

BANJALUKA - "NITI 1 BRZA VOŽNJA!" naziv je republičke preventivne kampanje koja će biti ozvaničena pres konferencijom sutra (četvrtak, 13. jun 2019.) u 12 časova na Trgu Krajine u Banjaluci i na njoj će učestvovati predstavnici Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske (RS), Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS, Agencije za bezbjednost saobraćaja RS, Auto-moto saveza (AMS) RS i kompanije "Auto Milovanović", kao strateški partner.

Kampanja će trajati do 31. avgusta i njom se želi uticati na promjenu stavova kod vozača o važnosti i značaju ograničenja brzine, te prenijeti poruku svim učesnicima u saobraćaju koliko je važno poštovati ograničenje brzine kretanja.

Cilj je povećati nivo bezbjednosti saobraćaja u Srpskoj smanjenjem broja vozača koji voze nepropisnim ili neprilagođenim brzinama.

Pored konferencije za medije, u srijedu u periodu od 11 do 13 časova na Trgu Krajine će, u organizaciji strateškog partnera "Auto Milovanović", biti organizovano druženje sa najmlađima tokom kojeg će biti organizovano takmičenje djece sa autićima, crtanje, pisanje poruka, podjelu preventivnih letaka i prigodnih poklona.

Medijski partner preventivne kampanje "NITI 1 BRZA VOŽNJA!" je Radio-televizija Republike Srpske.

Granični prelaz Gradiška - izlaz iz RS

Granicni prelaz Gradiska

 

 Granični prelaz Gradiška - ulaz u RS

Granicni prelaz Gradiska

Djeca u saobraćaju