ponedeljak 19 februar 2018
srenfrdeitrusl

Konačni rezultati takmičenja "Djeca u saobraćaju 2017"

TESLIĆ - Ekipa Osnovne škole (OŠ) "Sveti Sava" iz Broda pobjednik je finalnog republičkog saobraćajno-obrazovnog takmičenja učenika osnovnih škola iz Republike Srpske (RS) pod nazivom "Djeca u saobraćaju 2017", koje je u organizaciji Auto-moto saveza RS održano 2. juna na sportskim terenima u Banji Vrućici kod Teslića.

U konkurenciji 38 timova, drugo mjesto zauzela je ekipa OŠ "Rade Marijanac" iz Strojica kod Šipova, dok je treće mjesto pripalo ekipi OŠ "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva.

Najbolja u kategoriji djevojčica bila je Sara Duronja iz OŠ "Sveti Sava" iz Broda, dok je prvo mjesto u kategoriji dječaka zauzeo Ognjen Gajić, učenik OŠ "Sveti Sava" iz Crnjelova kod Bijeljine.

Takmičarka iz OŠ "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva Jovana Jovančić osvojila je drugo mjesto u konkurenciji djevojčica, a treće Sava Maksimović, učenica OŠ "Rade Marijanac" iz Strojica.

U kategoriji dječaka, drugo mjesto pripalo je Luki Kostadinoviću, učeniku OŠ "Sveti Sava" iz Broda, dok je treće mjesto pripalo Draganu Milinkoviću, učeniku OŠ "Stefan Nemanja" iz Gornjih Dragaljevaca.

 

Pobjednicima na takmičenju uručene su vrijedne nagrade (bicikli i tableti), kao i najboljima na konkursu za likovne i literarne radove za učenike druge trijade osnovnih škola na temu "Bezbjednost djece u saobraćaju", koji su raspisali Republički pedagoški zavod, Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i AMS RS.

Granični prelaz Gradiška - izlaz iz RS

Granicni prelaz Gradiska

Granični prelaz Gradiška - ulaz u RS

Granicni prelaz Gradiska

Djeca u saobraćaju