Новости

Подијељенo 150 бесплатних ланч пакетa возачима камиона на аутопуту код Градишке

ГРАДИШКА – Имајући у виду да је повећан обим саобраћаја у Српској и да се, с времена на вријеме, стварају колоне камиона на аутопуту код Градишке, представници Ауто-мото друштва (АМД) „Градишка“ и Градске организације Црвеног крста Градишка у уторак (28. април 2020.) су поново обишли возаче који чекају и подијелили им бесплатне ланч пакете и освјежавајуће напитке.

Камионске колоне праве се на излазу са аутопута у Чатрњи код Градишке, па возачи тих теретних возила чекају у колонама док не буду спроведени до граничног прелаза у том граду.

          Секретар АМД „Градишка“ Дејан Шљивић казао је да је подијељено 150 ланч пакета возачима камиона на аутопуту код Чатрње, те да је несебичну помоћ у овој хуманој активности пружио Ауто-мото савез Републике Српске.

„То су наше колеге, комшије, људи који представљају жилу куцавицу и Републике Српске  и Федерације БиХ. У разговору са њима дошли смо до закључка да им је флаширана вода најпотребнија, па ћемо наредних дана пратити ситуацију и у случају стварања камионских колона возачима однијети воду и освјежавајуће напитке“, истакао је Шљивић.

Додао је да су велику помоћ у подјели ланч пакета и освјежавајућих напитака возачима камиона на аутопуту пружили чланови Градске организације Црвеног крста Градишка.