Акције АМС РС

Возачи, пријавите се и учествујте на превентивном Ауто-релију АМС РС „Козара – Сутјеска 2017“

БАЊАЛУКА – Ауто-мото савез Републике Српске (АМС РС) и Ауто-мото друштва (АМД) организоваће 14, 15. и 16. јула 2017 године традиционалну, саобраћајно-превентивну манифестацију под називом Ауто-рели АМС РС „Козара – Сутјеска 2017“, којом ће АМС РС обиљежити 25 година рада и постојања.

Ријеч је о јединственом типу релија, подржаном од стране предсједника Народне скупштине Републике Српске и Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, на којем ће учесници имати прилику да покажу знање из области саобраћајних правила и прописа, као и вјештине на посебно припремљеним локацијама испита спретности.

Најмасовнија манифестација овог типа у БиХ кренуће 14. јула (петак) из Бањалуке. Први писмени и практични испити почињу у 15. јула (субота) у Националном парку (НП) „Козара“, одакле ће такмичари по утврђеним сатницама и итинереру возити до НП „Сутјеска“. Завршетак релија и проглашење побједника одржаће се 16. јула на платоу НП „Сутјеска“.

Овогодишњи рели наставља традицију повезивања националних паркова „Козара“ и „Сутјеска“ и има за циљ дружење чланова АМС РС и других возача који то желе, обнову знања из Закона о основама безбједности саобраћаја у БиХ и РС, те вожњу уз поштовање саобраћајних прописа.

АМС РС позива све возаче са важећим документима да се пријаве на овај ауто-рели и буду дио велике породице одговорних аутомобилиста.

Пријаве се могу послати факсом на број телефона +387 51 319 163 или поштом на адресу: АМС РС, Књаза Милоша 29б, 78.000 Бања Лука, а за више информација позовите +387 65 890 708.

ИСПОД МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ПРИЈАВНЕ ЛИСТОВЕ ЗА ТАКМИЧАРЕ И ЕКИПЕ, КАО И ПРАВИЛНИК АУТО-РЕЛИЈА.