AMS RS NEWS

Због извођења радова на реконструкцији саобраћајнице: Измјена у режиму одвијања саобраћаја у Улици Петра Великог у бањалучком насељу Чесма

Одјељење за саобраћај и путеве града Бања Лука,  обавјештава грађане да ће доћи до потпуне обуставе саобраћаја за сва возила у Улици Петра Великога, на дијелу од броја 40 до броја 50 у периоду од 7.45 до 18.00 часова, до 15. јуна 2024. године, радним даном и суботом због извођења радова на реконструкцији саобраћајнице у бањалучком насељу Чесма – Улица Петра Великога.

За вријеме извођења радова, регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин – постављањем привремене саобраћајне сигнализације.

За вријеме обуставе саобраћаја, односно у временском периоду од 7.45 до 18.00 часова, аутобуси на градској линији 9б Чесма – Медено поље – Центар из смјера Центра саобраћају до аутобуског стајалишта „Петра Великог број 35“, односо до објекта цркве.

Моле се сви учесници у саобраћају за опрез и разумијевање, због отежаног одвијања саобраћаја за вријеме извођења радова.

Радове изводи предузеће „Хидро-Коп“ д.о.о. Бања Лука.

Ауто-мото савез Републике Српске